Logo WEB
inici de curs 23.24.jpg
EL CLAUSTRE 23-24 DE L'INSTITUT MARINA US DESITJA UN BON INICI DE CURS
inici de curs 23.24.jpg
EL CLAUSTRE 23-24 DE L'INSTITUT MARINA US DESITJA UN BON INICI DE CURS
previous arrow
next arrow

Aquest any l'INS Marina ha estat seleccionat per participar en nou projecte Erasmus + Ka219, "Health to Meet You", per tal de fomentar pràctiques positives entre els nostres alumnes en relació a la salut emocional, l'alimentació, l'ús de pantalles, la vida esportiva i l'educació ambiental. Durant dos anys escolars (2019-2021), els nostres alumnes de 4t ESO i 1r BAT participaran en diverses tasques a les classes des de l'àmbit cientificotecnològic, l'artístic i el social. Les diverses accions de projecte també facilitaran el seu assoliment de les competències de l'àmbit digital, personal i social. 

Els alumnes tindran l'oportunitat de treballar conjuntament amb alumnes dels següents instituts: Necmi Asfuroglu Anadolu Lisesi (Turquia), Střední průmyslová škola Otrokovice (Txèquia), BG/BRG Leibnitz  (Àustria), Nīkrāces pamatskola (Letònia) i Gimnazija Požega (Croàcia) on tindran lloc diferents mobilitats durant el curs; tant d'alumnat amb professors, com només professorat. Sota l'eslògan: "The Greatest Wealth is Health", treballarem en equip per assolir els objectius marcats i aconseguir resultats positius.

 Per tenir més informació del projecte podeu visitar:

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (contacte)