Logo WEB
inici de curs 23.24.jpg
EL CLAUSTRE 23-24 DE L'INSTITUT MARINA US DESITJA UN BON INICI DE CURS
inici de curs 23.24.jpg
EL CLAUSTRE 23-24 DE L'INSTITUT MARINA US DESITJA UN BON INICI DE CURS
previous arrow
next arrow

cofinanciado derecha

ERASMUS + és el programa de la Unió Europea en els àmbits de l'educació, la formació, la joventut i l'esport per al període 2014-2020. Aquest està dissenyat per donar suport als països participants en la utilització del talent humà i el capital social europeu. També pretén millorar les oportunitats de cooperació i mobilitat amb els països associats, en especial a l'esfera de l'educació superior i la joventut.

Des de fa anys, el nostre centre està fermament compromès en orientar els nostres alumnes cap a la millora de les seves competències. Entre d’altres, la competència lingüística en llengua estrangera, mitjançant el nostre compromís amb els projectes Erasmus + per a alumnes de 4t ESO i 1er de Batxillerat.

Aquestes accions afavoreixen el desenvolupament, la transferència i implementació de pràctiques innovadores que garanteixen una millora de la nostra qualitat educativa. A més ajuden a impulsar les competències bàsiques, especialment, l’emprenedoria, les llengües i les TAC entre el nostre alumnat. Afavoreixen la prevenció de l’abandonament escolar i fomenten la inclusió i el respecte cap a altres cultures.

Els projectes són els següents:

 

El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta publicación (comunicación) es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida. 

 

Qualsevol dubte al voltant de l'Erasmus, pots adreçar-te a la següent direcció web: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.