Logo WEB
inici de curs 23.24.jpg
EL CLAUSTRE 23-24 DE L'INSTITUT MARINA US DESITJA UN BON INICI DE CURS
inici de curs 23.24.jpg
EL CLAUSTRE 23-24 DE L'INSTITUT MARINA US DESITJA UN BON INICI DE CURS
previous arrow
next arrow
Logo A

Servei d'assessorament
ASSOLEIX EL TEU OBJECTIU PROFESSIONAL

És un servei personalitzat que ajuda a les persones a definir i assolir el seu objectiu professional mitjançant la identificació de la formació amb reconeixement acadèmic, l'anàlisi de les possibilitats de reconèixer acadèmicament la seva experiència laboral i la determinació d'un pla de treball per a aconseguir-ho.

L'Institut Marina ofereix el servei de forma personalitzada, a sol·licitud de la persona interessada. El servei conclou amb l'elaboració i lliurament de l'informe d'assessorament.

A qui s'adreça?

S'adreça a les persones adultes interessades a obtenir una diagnosi de les seves possibilitats formatives i de promoció professional i conèixer l'itinerari formatiu més adequat per aconseguir l'objectiu de qualificació proposat.

Què m'ofereix?

• Disposar de forma individual d'un assessor especialista en una família professional que m'ajudarà a identificar les meves capacitats, interessos i el meu objectiu professional al llarg de diferents sessions de treball.

• Entendre les possibilitats que m'ofereix el sistema de Formació Professional i com puc beneficiar-me'n.

• Saber si la meva experiència laboral es pot reconèixer acadèmicament per continguts d'un cicle formatiu, i què he de fer per aconseguir-ho.

• Conèixer si els cursos de formació que he realitzat tenen reconeixement acadèmic i en quina mesura em poden ajudar a assolir el títol de Formació Professional de Tècnic en Electromedicina Clínica.

• Assessorament per decidir l'estratègia de formació que millor s'adapti als meus interessos, trajectòria professional i al temps de què disposo.

• Disposar d'un informe d'assessorament amb un pla de treball personalitzat amb les indicacions sobre les actuacions que he de fer, i informacions pràctiques per assolir el títol de Formació Professional de Tècnic en Electromedicina Clínica.

L'informe d'assessorament obtingut és un requisit per presentar-se al servei de reconeixement de l'experiència laboral.

Oferta de places

Família professional: Electricitat i Electrònica

- Cicle formatiu de grau Superior: Electromedicina Clínica (EEE0) - 8 places

Sessió d'informació previa gratuita

Previa sol·licitud de l'interessat es podrà ralitzar una sessió informativa.

Per demanar-la ompli aquest formulari  Sol·licitud sessió informativa previa i envie-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Procediment d'inscripció, preu del servei i calendari

• La sol·licitud del servei es realitzarà de forma presencial, a la secretaria del centre.

• El servei d'assessorament el presta el centre educatiu de forma individualitzada, i té un cost determinat pel preu públic de 60€ que es farà efectiu una vegada el candidat hagi estat admès/a i abans de l'inici del procés d'assessorament.

Seran aplicables, amb la documentació prèvia, les exempcions i bonificacions establertes:

- 50 % a les famílies nombroses i monoparentals.
- Exempció: famílies nombroses especials, minuvàlues igual o superior al 33%, persones subjectes a mesures privatives de llibertat, i víctimes d'actes terrorristes (conjuges i fills).

• L'ordre d'admissió es realitzarà d'acord amb la major edat de la persona sol·licitant.

• Descarrega calendari

Documents

Sol·licitud servei d'assessorament

Inscripció servei d'assessorament

Reclamació a la llista d'assessorament

Llista definitiva canditats admesos 2021-22