logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

Xerrada de la FENIN als alumnes d'Electromedicina

El passat dimecres 28 de febrer Carles Cisternes, Director de FENIN a Catalunya, va fer una xerrada a l'institut als alumnes d'Electromedicina Clínica per parlar de Tecnologia Sanitària i el perfil del tècnic d'electromedicica.

FENIN és la Federació Espanyola d'Empreses de Tecnologia Sanitària.

fenin

Visita a Orange

El passat dia 15 de maig, el alumnes de segon curs del cicle formatiu d'Instal·lacions de Telecomunicacions acompanyats per una professora varen realitzar una visita al node de telecomunicacions que l'empresa Orange té a L'Hospitalet de Llobregat.

Els alumnes varen poder veure les instal·lacions i els equips que permeten les comunicacions amb diferents tecnologies com ara fibra òptica, coure o ràdio, i també les infraestructures que suporten aquests equips: sostres i terres tècnics, sistemes de canalitzacions, un sistema de detecció i extinció d'incendis molt sofisticat, el sistema d'alimentació ininterrompuda capaç de mantenir els equips de comunicacions en funcionament fins a 48 hores en cas d'aturada del subministrament elèctric o el sistema de seguretat per als accessos.

La sortida va resultar molt profitosa i volem agrair des d'aquestes línies la magnífica atenció dispensada per Orange durant la visita.

vista orange

NOU CICLE FORMATIU: ELECTROMEDICINA CLÍNICA

El curs 2016-2017 començarà a l'Institut Marina el nou Cicle de Grau Superior Electromedicina Clínica.

El tècnic en Electromedicina és una figura professional de la qual fa temps es demandava una formació reglada des del sector. Per fi ha arribat i a Catalunya només s'impartirà a l'Institut Marina.

Aquest cicle compta amb l'interès i el suport de les empreses del sector.

 

Pàgina 1 de 2


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.