logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

Articles

Erasmus+ Let the science discover us

Del 26 de Febrer al 2 de març ens va visitar el grup de coordinadors i professors de ciències que participen al projecte Erasmus+ Let the science discover us per compartir, parlar i arribar a un acord sobre les millors metodologies i recursos per tractar els problemes dels adolescents durant les lliçons de ciències. 

Durant aquests dies de mobilitat a l’INS Marina, Mireia Cubero, psicòloga i coach, ens va visitar per fer un taller per tal de millorar les nostres pràctiques com a mestres .Va ser un taller molt interessant i profitós per a tots nosaltres!  Per altra banda, vam fer reunions on vam compartir els punts de vista metodològics a ciències dels diferents paisos, així com els nostres requisits de Currículum, amb els companys de República Txeca, Turquia, Hongria i Itàlia que van ser acollits La Llagosta per participar no nomès a les activitats del projecte sino també a la vida diària del poble.

Com a complementari a l'activitat acadèmica, vam convidar els nostres companys a visitar l'Acadèmia Reial de Medicina i l'Acadèmia Reial de Ciències i Arts, a Barcelona. Vam gaudir d'aquestes visites on vam observar la col·lecció d'instruments, la col·lecció de rellotges, l'equipament astronòmic així com el meteorològic i sísmic.

Veure més fotos AQUÍ

FOTO Emotionally Intelling Teachers by Mireia Cubero 2


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.