logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

Articles

ANY INTERNACIONAL DE LA LLUM I DE LES TECNOLOGIES BASADES EN LA LLUM

COM UN LLUM!


L'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar en la seva LXVIII sessió l'any 2015 com l' Any Internacional de la Llum i de les Tecnologies basades en la llum.

Mitjançant aquesta decisió l'ONU reconeix la importància que la Llum i les Tecnologies basades en la Llum tenen en la vida dels ciutadans del món, en el desenvolupament de la societat i en els reptes als quals s'enfronta la Humanitat.

 
L'augment de la consciència mundial sobre la difusió i ensenyament de la ciència, en particular la relativa a la llum i les seves tecnologies, és essencial per abordar reptes com el desenvolupament sostenible i la millora de la qualitat de vida a causa del seu impacte directe en àrees com l'energia, l'agricultura, la salut o l'educació
.


Des de l'Institut Marina hem creat una llista de reproducció a YouTube amb cançons que tenen com a protagonista principal LA LLUM: la llum d'una espelma, la llum de l'amor, la llum del sol, la llum, la llum... , i és que estem com un llum!

 

Cliqueu  aquí per veure els vídeos : Com un llum!


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.