logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

Teatre

 

El taller de teatre és una activitat extraescolar que porta una llarga trajectòria a l’IES Marina, perquè es realitza des de fa més de 25 anys. Porta anys participant en els Tallers de Teatre per a centres de Secundària que organitza l’Obra Social "La Caixa" a Granollers.

Els objectius generals d’aquest taller són:

  1. Desenvolupar en l’alumne capacitats específiques d’aquesta activitat, lligades a la interpretació, l’escenografia i la posada en escena, que sovint coincideixen amb diferents aspectes del nostre projecte curricular.
  2. Generar una activitat que va més enllà dels alumnes més directament implicats, i del seu àmbit familiar i d’amistats.
  3. Implica la formació d’una pedrera considerable a la Llagosta de futurs espectadors i espectadores de teatre, i qui sap si d’actors, que poden el dia de demà ajudar a dinamitzar i enriquir la vida cultural de la població on viuen.

En relació a la tria de textos, l’Obra Social La Caixa ens facilita una selecció de textos variats on tenen un especial espai els autors clàssics, també autors estrangers i per suposat, autors nostres. Es fa un estudi dels textos en relació a l’alumnat participant: les seves característiques, capacitats, valors pedagògics...i així s’arriba a triar l’obra més adequada per representar.

 Logo A

Logo R

Serveis d'Assessorament i Reconeixement


 nodes

Nova Web en construcció


 logo moodle


weeras


logo xtec


logo aniram


logo enseyament


ciclesmarina


erasmus


logo GEP pluri

marcpluri top 540


logo jofaigmarina


banner app


logo bustia


logollagosta


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.