logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

Erasmus+ GoFor a Estònia

La setmana del 24 al 30 d'octubre, 5 professores de l'Institut Marina vam assistir a la quarta mobilitat. En aquest cas es tractava d'una formació de professorat, a Paikuse Pohikool de Pärnu(Estònia) dins el projecte europeu Erasmus+ GoFor.


Professors d'Estònia, Turquia, França i Alemanya van atendre també aquesta mobilitat per intercanviar bones pràctiques, estratègies i innovacions per millorar l'expressió escrita del nostre alumnat.


Com a producte d'aquesta mobilitat, hem elaborat un manual on recollim les activitats que considerem més adients i efectives segons els nostres objectius. Entre altres activitats culturals vam tenir l'oportunitat de conèixer la cultura del país que ens va acollir; també vam organitzar tallers d'expressió escrita i creativa on hem comprovat la utilitat de les activitats proposades i hem après altres metodologies i dinàmiques de classe.

Aquesta mobilitat ha estat també un punt de trobada molt profitós per coordinar activitats que s'han d'implementar durant el segon any de projecte en el centre i futures mobilitats, com ara la propera mobilitat a Estònia amb alumnat de 1r Batxillerat que tindrà lloc del 24 al 30 de març de 2019.

 

 

 Logo A

Logo R

Serveis d'Assessorament i Reconeixement


 nodes

Nova Web en construcció


 logo moodle


weeras


logo xtec


logo aniram


logo enseyament


ciclesmarina


erasmus


logo GEP pluri

marcpluri top 540


logo jofaigmarina


banner app


logo bustia


logollagosta


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.