logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

Erasmus+ Let the science discover us

Del 26 de Febrer al 2 de març ens va visitar el grup de coordinadors i professors de ciències que participen al projecte Erasmus+ Let the science discover us per compartir, parlar i arribar a un acord sobre les millors metodologies i recursos per tractar els problemes dels adolescents durant les lliçons de ciències. 

Durant aquests dies de mobilitat a l’INS Marina, Mireia Cubero, psicòloga i coach, ens va visitar per fer un taller per tal de millorar les nostres pràctiques com a mestres .Va ser un taller molt interessant i profitós per a tots nosaltres!  Per altra banda, vam fer reunions on vam compartir els punts de vista metodològics a ciències dels diferents paisos, així com els nostres requisits de Currículum, amb els companys de República Txeca, Turquia, Hongria i Itàlia que van ser acollits La Llagosta per participar no nomès a les activitats del projecte sino també a la vida diària del poble.

Com a complementari a l'activitat acadèmica, vam convidar els nostres companys a visitar l'Acadèmia Reial de Medicina i l'Acadèmia Reial de Ciències i Arts, a Barcelona. Vam gaudir d'aquestes visites on vam observar la col·lecció d'instruments, la col·lecció de rellotges, l'equipament astronòmic així com el meteorològic i sísmic.

Veure més fotos AQUÍ

FOTO Emotionally Intelling Teachers by Mireia Cubero 2

 Logo A

Logo R

Serveis d'Assessorament i Reconeixement


 nodes

Nova Web en construcció


 logo moodle


weeras


logo xtec


logo aniram


logo enseyament


ciclesmarina


erasmus


logo GEP pluri

marcpluri top 540


logo jofaigmarina


banner app


logo bustia


logollagosta


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.