logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

Erasmus plus: viatge a Otrokovice

Continuant amb les activitats vinculades al projecte Erasmus+ Let the science discover us, vam viatjar a la ciutat d’Otrokovice (República Txeca)  del 8 al 13 de maig del 2017.

L’equip participant de l’INS Marina va estar format per sis alumnes de 4t d’ESO: Marc Alarcón, Dina Ben, Diego Carmona, Yusupha Kejera, Irene Uceda i Oriana Villegas i dos professors: Carlos Segura, professor de Fisica i Química i Marta Vellisca professora d’anglès i coordinadora del projecte.

Durant la mobilitat es van realitzar gran varietat d'activitats, entre elles la visita a l’Experimentarium, on els alumnes van poder experimentar, de forma lúdica, varietat de principis i teories de la Física relacionats amb la velocitat, la gravetat, etc.
També vam assistir a la conferència del científic Thomas Londesborough on els nostres alumnes van dur a terme la presentació dels robots elaborats al taller de robòtica amb el professor Jordi Jiménez.

 

OTROKOVICE IMG 6602

Altres activitats a destacar van ser: el tour en vaixell al riu Moràvia, la visita al Zoo de Zlin, al museu de Tomas Bata, al museu de Tecnologia de Praga on els estudiants i professors de les escoles participants (Espanya, Itàlia, Turquia, Hongria i la República Txeca) vam poder apreciar l’evolució tècnica que, sobretot des del s. XIX, no només al sector del transport, sinó també a la vida quotidiana, tant a la llar com a la feina. En definitiva va ser una experiència inoblidable.

Abans de la finalització del projecte Erasmus+, al juny del 2018, el programa inclourà tres esdeveniments addicionals: a l’octubre del 2017 a Hongria, al març del 2018 a la Llagosta i al maig del 2018 a Hatay (Turquia) per a la clausura del projecte.

 Logo A

Logo R

Serveis d'Assessorament i Reconeixement


 nodes

Nova Web en construcció


 logo moodle


weeras


logo xtec


logo aniram


logo enseyament


ciclesmarina


erasmus


logo GEP pluri

marcpluri top 540


logo jofaigmarina


banner app


logo bustia


logollagosta


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.