logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

Visita a Orange

Alumnes de 2n curs d'Instal·lacions de Telecomunicacions (CFGM)

El passat dia 15 de maig, el alumnes de segon curs del cicle formatiu d'Instal·lacions de Telecomunicacions acompanyats per una professora varen realitzar una visita al node de telecomunicacions que l'empresa Orange té a L'Hospitalet de Llobregat.

Els alumnes varen poder veure les instal·lacions i els equips que permeten les comunicacions amb diferents tecnologies com ara fibra òptica, coure o ràdio, i també les infraestructures que suporten aquests equips: sostres i terres tècnics, sistemes de canalitzacions, un sistema de detecció i extinció d'incendis molt sofisticat, el sistema d'alimentació ininterrompuda capaç de mantenir els equips de comunicacions en funcionament fins a 48 hores en cas d'aturada del subministrament elèctric o el sistema de seguretat per als accessos.

La sortida va resultar molt profitosa i volem agrair des d'aquestes línies la magnífica atenció dispensada per Orange durant la visita.

vista orange

 nodes

Nova Web en construcció


 logo moodle


weeras


logo xtec


logo aniram


logo enseyament


ciclesmarina


erasmus


logo GEP pluri

marcpluri top 540


logo jofaigmarina


banner app


logo bustia


logollagosta


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.