logo

facebook30 twitter30 instagram30 rss

3r premi per als alumnes de 2n de Gestió Administrativa

Els alumnes de 2n de Gestió Administrativa guanyen el 3r premi a la Fira d'Empresaula en la categoria de presentacions en anglès
 
El passat 8 de febrer, els alumnes de 2n de Gestió Administrativa van participar a la V.Fira d'Empreses Simulades a Barcelona representant les dues empreses: Datcolor i Officeworld.
 
La Fira és una trobada de totes les empreses simulades de Catalunya que treballen amb Empresaula. Aquest any, en dos dies hi ha participat 1.000 alumnes. 
 
Els alumnes a la Fira han tingut l'oportunitat de promocionar la seva empresa amb una presentació i després hi va haver temps pel networking (negociació entre empreses per establir relacions comercials).
 
Dins del projecte del GEP, s'ha realitzat tota la preparació de la Fira i les presentacions de les empreses en anglès. I l'empresa Datcolor va ser l'afortunada de guanyar el 3r premi en la categoria de presentacions en anglès.
 
Des d'aquí, el professorat d'Administratiu vol felicitar als alumnes pel premi aconseguit a la Fira, una recompensa al seu esforç i la bona feina.
 
Cliqueu per veure el vídeo:
EMPRESA AULA
 
IMG 20170208 142635

 Logo A

Logo R


 logo moodle


agenda


weeras


logo xtec


logo aniram


logo enseyament


ciclesmarina


erasmus


logo GEP pluri

marcpluri top 540


logo jofaigmarina


logollagosta


Al web de l'Institut Marina utilitzem cookies de millora del rendiment i d'anàlisi estadística. Pots trobar més informació aquí.